FŐOLDAL / CÉGÜNK

freQuest Kft. | Kutatásmenedzsment szoftverek és szolgáltatások

Piackutatási megoldásokkal foglalkozunk 16 éve

Alapvetően szoftverfejlesztéssel és szoftverek bérbeadásával foglalkozó vállalatunk 2007-ben alakult. Fejlesztőink a piackutatást támogató eszközök fejlesztésében többéves tapasztalattal rendelkeznek. Ennek köszönhető kiemelt hozzáértésünk és magas szakmai kompetenciánk. Különösen fontos számunkra, hogy teljes mértékben partnereink elvárásaihoz igazodva készítsük el szoftvereinket.

A freQuest nem tömegtermékeket gyárt! A megrendelővel folytatott részletes egyeztetés után minden kritériumnak megfelelő szoftverfejlesztést végzünk. Szakembereink sokéves tapasztalatukra alapozott tanácsaikkal segítik Önt, így együttműködve, garantáltan a leghatékonyabb módszereket választhatják ki az adott projekthez. Minden kutatás más és más, ezért az azt segítő programnak hordoznia kell mindazon egyedi jegyeket, melyek tökéletesen illeszkednek a konkrét igényhez.

Több mint...

13 év tapasztalat
100 ügyfél
10000 kutatás
40000 fejlesztői óra

SZOLGÁLTATÁSAINK

Kutatási megoldásainkat a vállalati környezetre optimalizálva készítettük el. Kvantitatív, kvalitatív, panelmenedzsment és adatvizualizácós eszközeinket megbízóink igényei alapján alakítjuk ki, biztosítva a legmagasabb szintű adatbiztonságot. Szakértőink több mint 16 év tapasztalatával segítik munkáját.

Ügyfelei, munkatársai körében végzett kutatásainak eredményeit azonnal megtekintheti a freQuest Professional rendszerében. A rendszeresen végzett kutatásokra a freQuest Dashboard adatvizualizációs eszközt és a Tableau rendszert az Ön igényei alapján alakítjuk ki.

Vállalati környezetben a szoftver biztonságos működése mellett a jogi és adatvédelmi háttér kialakítása is nagyon fontos. Jogászunk és adatvédelmi szakértőnk a kutatási rendszer jogi hátterének kialakításában, a különböző szabályzatok és az adatvédelmi audit elkészítésében is segítséget nyújt.

A freQuest Kft. szakmai partnere az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. Tapasztalt kutatói kérdőív sablonokkal teszik könnyebbé a munkáját lakossági, munkavállalói, ügyfélélmény, NPS és termékfejlesztési, reklámtesztelési kérdőívekkel . Egyedi kutatásoknál pedig szakértőink segítenek a kérdőívszerkesztésben.

A freQuest rendszert bérlő ügyfelek számára az offline és online ügyfélpontokon is üzemelő Customer Instant Feedback rendszert – igény esetén – cégreszabottan kialakítjuk Önnek. A rendszer segítségével ügyfeleink egy online dashboardon valós időben kapnak visszajelzést az egyes touchpontok és munkatársaik értékeléséről.

Ügyfél- és dolgozói panel építése esetén nem csak a freQuest panelemendzsment szoftvert biztosítjuk ügyfeleink részére, hanem több mint 18 éves panelépítési tapasztalatunkkal is segítjük a minőségi kutatási panel létrejöttét, a válaszadási arányok fenntartását, a panel sikeres működését.

Menedzsment

null

Az NRC vezetőjeként az online piackutatás szakértője vagyok, több mint 18 éve foglalkozom piackutatással.

Klenovszki János

piackutatási szakértő, stratégiai tervező, tulajdonos
null

Informatikusként az eltelt 22 évben különböző területeken programoztam. A freQuest kérdőívszerkesztő szoftver egyik tervezője és programozója vagyok, 2003-ban kezdtem a rendszer alapjait lerakni. A technikai háttértámogatásban és a rendszer folyamatos fejlesztésében azóta is részt veszek.

Ilyés Réka

ügyvezető igazgató, fejlesztő, tulajdonos
null

A freQuest kérdőívmenedzsment szoftver tervezője és fejlesztõje vagyok, folyamatos technikai támogatást nyújtok a felhasználók számára a felmerülő problémák esetén.

Ilyés Attila

vezető fejlesztő, az online felületekért felelős szakember

Partnereink mondták

Rendszeresen végez piackutatást?

Segítünk hatékonyan és stresszmentesen megvalósítani kutatási projektjeit

Professzionális piackutatási szoftverek vállalatoknak