FŐOLDAL / CÉGÜNK

freQuest Kft. | Kutatásmenedzsment szoftverek és szolgáltatások

Piackutatási megoldásokkal foglalkozunk 11 éve

Alapvetően szoftverfejlesztéssel és szoftverek bérbeadásával foglalkozó vállalatunk 2007-ben alakult. Fejlesztőink a piackutatást támogató eszközök fejlesztésében többéves tapasztalattal rendelkeznek. Ennek köszönhető kiemelt hozzáértésünk és magas szakmai kompetenciánk. Különösen fontos számunkra, hogy teljes mértékben partnereink elvárásaihoz igazodva készítsük el szoftvereinket.

A freQuest nem tömegtermékeket gyárt! A megrendelővel folytatott részletes egyeztetés után minden kritériumnak megfelelő szoftverfejlesztést végzünk. Szakembereink sokéves tapasztalatukra alapozott tanácsaikkal segítik Önt, így együttműködve, garantáltan a leghatékonyabb módszereket választhatják ki az adott projekthez. Minden kutatás más és más, ezért az azt segítő programnak hordoznia kell mindazon egyedi jegyeket, melyek tökéletesen illeszkednek a konkrét igényhez.

Több mint...

11 év tapasztalat
100 ügyfél
10000 kutatás
40000 fejlesztői óra

SZOLGÁLTATÁSAINK

Kutatási megoldásainkat a vállalati környezetre optimalizálva készítettük el. Kvantitatív, kvalitatív, panelmenedzsment és adatvizualizácós eszközeinket megbízóink igényei alapján alakítjuk ki, biztosítva a legmagasabb szintű adatbiztonságot. Szakértőink több mint 15 év tapasztalatával segítik munkáját.

Ügyfelei, munkatársai körében végzett kutatásainak eredményeit azonnal megtekintheti a freQuest Professional rendszerében. A rendszeresen végzett kutatásokra a freQuest Dashboard adatvizualizációs eszközt és a Tableau rendszert az Ön igényei alapján alakítjuk ki.

Vállalati környezetben a szoftver biztonságos működése mellett a jogi és adatvédelmi háttér kialakítása is nagyon fontos. Jogászunk és adatvédelmi szakértőnk a kutatási rendszer jogi hátterének kialakításában, a különböző szabályzatok és az adatvédelmi audit elkészítésében is segítséget nyújt.

A freQuest Kft. szakmai partnere az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. Tapasztalt kutatói kérdőív sablonokkal teszik könnyebbé a munkáját lakossági, munkavállalói, ügyfélélmény, NPS és termékfejlesztési, reklámtesztelési kérdőívekkel . Egyedi kutatásoknál pedig szakértőink segítenek a kérdőívszerkesztésben.

A freQuest rendszert bérlő ügyfelek számára az offline és online ügyfélpontokon is üzemelő Customer Instant Feedback rendszert – igény esetén – cégreszabottan kialakítjuk Önnek. A rendszer segítségével ügyfeleink egy online dashboardon valós időben kapnak visszajelzést az egyes touchpontok és munkatársaik értékeléséről.

Ügyfél- és dolgozói panel építése esetén nem csak a freQuest panelemendzsment szoftvert biztosítjuk ügyfeleink részére, hanem több mint 18 éves panelépítési tapasztalatunkkal is segítjük a minőségi kutatási panel létrejöttét, a válaszadási arányok fenntartását, a panel sikeres működését.

Menedzsment

null

Az NRC vezetőjeként az online piackutatás szakértője vagyok, több mint 18 éve foglalkozom piackutatással.

Klenovszki János

tulajdonos, ügyvezető igazgató
null

2005 óta dolgozom a piackutatás területén, 2010 óta a freQuest ügyfélkapcsolati menedzsere vagyok, a programozókkal együtt a rendszer fejlesztéséért is felelek.

Vajnai Eszter

key account manager, freQuest specialista
null

Informatikusként az eltelt 22 évben különböző területeken programoztam. A freQuest kérdőívszerkesztő szoftver egyik tervezője és programozója vagyok, 2003-ban kezdtem a rendszer alapjait lerakni. A technikai háttértámogatásban és a rendszer folyamatos fejlesztésében azóta is részt veszek.

Ilyés Réka

rendszertervező, programozó
null

A freQuest kérdőívmenedzsment szoftver tervezője és fejlesztõje vagyok, folyamatos technikai támogatást nyújtok a felhasználók számára a felmerülő problémák esetén.

Ilyés Attila

vezető fejlesztő

Partnereink mondták

Rendszeresen végez piackutatást?

Segítünk hatékonyan és stresszmentesen megvalósítani kutatási projektjeit

Professzionális piackutatási szoftverek vállalatoknak

 Derek Rivers Womens Jersey